Кредитна картка «Універсальна Gold» від Приватбанк всі умови

Ніяких додаткових платежів при отриманні готівки через касу не існує. Для того, щоб отримати готівку в касі, необхідні https://moonvapez.co.uk/mgnovennyj-zajm-onlajn-v-kieve-na-bankovskuju/ або безпосередньо кредитка або паспорт. Тобто, наявність карти не обов’язкова, якщо є паспорт і навпаки.

Порівняння з конкурентами

На цю картку Вам можуть перераховувати гроші Ваші родичі, знайомі або партнери. Кредитна картка Приватбанка “Універсальна GOLD” оснащена передовими безконтактними технологіями – Visa payWave и MasterCard Contactless (PayPass). Це означає, що за допомогою радіочіпи можна здійснювати покупки безконтактно і без введення пін-коду і підписи Банківська система України на чеку (до певної суми). Міжнародні платіжні системи також прагнуть всіляко допомогти своїм Gold-клієнтам. Зателефонувавши на гарячу лінію Visa або MasterCard, ви можете забронювати готель, запросити медичну допомогу або замовити гроші в екстреному порядку. В Укрсиббанку та ОТП банку Ви сплатите комісію 1.00 % від суми переказу.

Золота картка Приватбанку: як оформити та отримати картку Gold онлайн

  • Іншими словами, банк дозволяє користуватися грошима майже два місяці без усяких відсотків.
  • Вартість перерахунку коштів у Райффайзен банку становить 1.00 % плюс 5 грн.
  • Інші документи, такі як довідка з місця роботи, не є обов’язковими, але їх наявність може стати важливим фактором під час визначення кредитного ліміту.
  • Відмовитися від отримання рекламних комунікації можна за телефоном 3700 або через чат «Допомога Онлайн».

Звернутися до банку Ви можете цілодобово за номером 3700 (безкоштовно для дзвінків по Україні з мобільних телефонів). Від суми заборгованості (внесення до 25 числа місяця, наступного за звітним).

Кредитний ліміт до 200 000 грн

Дохід нараховується на бонусний рахунок і його можна використовувати при покупках в магазинах-учасниках “Бонус +”. Варто лише попередити продавця, що ви оплачуєте покупку з бонусного рахунку, і основний рахунок залишиться недоторканим. Впізнати такі магазини можна за спеціальним логотипом. Розрахунок здійснюється окремо за кожною транзакцією клієнта, що призводить до змінення суми заборгованості. Нарахування процентів здійснюється в останній день місяця після закінчення пільгового періоду.

Кредитна картка «Універсальна Gold»

універсальна картка приватбанку

За курсом продажу долара США/євро в ПриватБанку на день здійснення купівлі. Оплачуйте покупки смартфоном і смартгодинником безконтактно через Google Pay та Apple Pay. Крім перерахованих преференцій, власники універсальної Gold користуються послугами сейфового зберігання і беруть участь в бонусних програмах платіжних систем Visa і MasterCard.

Золота картка GOLD від Приватбанку: тарифи, способи оформлення універсальної картки Голд

У пільговому періоді враховуються всі витратні операції з картки – зняття готівки, оплата карткою в магазинах і безготівкові перекази. Купуйте один чи декілька товарів у розстрочку в межах встановленого ліміту «Оплати частинами» без додаткових комісій. Відмовитися від отримання рекламних комунікації можна за телефоном 3700 або через чат «Допомога Онлайн». Залишайте відгуки про картку Універсальна просто на цій сторінці. Про картку Універсальна Приватбанк залишайте тільки правдиві відгуки і ваш досвід користування цим банком у коментар’ях. А ще ПриватБанк надає своїм клієнтам можливість замовити кредитку з фото або з індивідуальним дизайном. Про все це та інше про карту «Універсальну» ми розкажемо у цій статті.

Як отримати виписку по карті?

  • «Універсальна» – можливість розраховуватися в магазинах, інтернеті, терміналах самообслуговування, а також знімати готівку в будь-якій точці світу.
  • Якщо Вам здається, що проценти за використання кредитного ліміту було нараховано в неправильному порядку, зв’яжіться з представниками банку звернувшись в онлайн чат.
  • Також перевагами картки є допомога персонального банкіра та можливість отримувати знижки до 30 % у понад елітних торгових точок України.
  • Про картку Універсальна Приватбанк залишайте тільки правдиві відгуки і ваш досвід користування цим банком у коментар’ях.

Платіть карткою за кордоном, адже це набагато зручніше й вигідніше, ніж знімати готівку! Так Ви уникаєте подвійної конвертації та економите на комісіях. Для оформлення картки вам достатньо залишити заявку, натиснувши на кнопку «Замовити зараз», і наш менеджер зв’яжеться з вами. Так, під час оформлення Ви можете вибрати картку з індивідуальним дизайном або миттєву. Процедура оформлення картки займе у Вас всього 15 хвилин.

  • Купуйте один чи декілька товарів у розстрочку в межах встановленого ліміту «Оплати частинами» без додаткових комісій.
  • Плюс до вищеперелічених неприємностей додається пеня, що нараховується щодня.
  • Оплачуйте покупки смартфоном і смартгодинником безконтактно через Google Pay та Apple Pay.

Безпроцентний кредит – до 55 днів

універсальна картка приватбанку

Кредитної картки “Універсальна” вам необхідні лише паспорт громадянина України та ідентифікаційний податковий код. Для отримання картки необхідно прийти в будь-яке відділення Приватбанку, а ось заявку на її отримання можна подати онлайн. Оплачуючи покупки, додаткова комісія не стягується, зняття власних коштів через банкомат стягується 1% від суми. Розплачуючись в магазинах, що беруть участь у програмі лояльності «Бонус Плюс», отримуєте на рахунок бонуси у розмірі до 20% від вартості покупок.

Виберіть операцію «Додати картку» та натисніть «Віртуальна».

Укргазбанк бере комісію у розмірі 5 грн, що становить 0.05 % від суми 10 тис. Усі ці переваги, разом з комфортними умовами обслуговування та кредитування, роблять кредитку “Універсальна” зручним та незамінним платіжним засобом для мільйонів користувачів. Після перевипуску картки борг за кредитом і доступний залишок залишаться, і ви зможете погашати кредит, як і раніше. Конвертацію валюти буде здійснено за курсом дня, коли ви здійснили купівлю (курс зазначається в SMS, яке ви отримаєте під час оплати карткою). З карткою рівня Gold ви можете користуватися як власними грошима, так і кредитними коштами в будь-якій точці світу. Розмір кредитного ліміту індивідуальний для кожного нашого клієнта.

Що таке картка «Універсальна»?

Плата за користування кредитом в рамках пільгового періоду (до 55 днів) – 0,00001% річних, понад пільговий період – базова ставка 3,4% на місяць з моменту виникнення заборгованості. Плата за користування кредитом в рамках пільгового періоду (до 55 днів) – 0,00001% річних, понад пільговий період – базова ставка 3,5% на місяць з моменту виникнення заборгованості. ПриватБанк стягує плату в розмірі 1.00 % від суми за карткою Універсальна. Більш вигідною є Картка для виплат, що дозволяє отримувати гроші в усіх українських банках без комісії (з обмеженнями щодо джерел надходження коштів). У карток «Універсальна Gold» пільговий період користування кредитом – до 55 днів. Щоб не платити процентів, вам потрібно погасити заборгованість до 25-го числа місяця, наступного за тим, у якому ви скористалися кредитом. Її оформлення дуже простеньке, а перелік можливостей, які отримує власник – дуже великий.

Заощадження, список 2

Варто розповісти і про вигідні умови обслуговування. По-перше, це безкоштовне обслуговування – абонплати немає.

CVV-код – це трьохзначний код для перевірки справжності Вашої картки під час оплати через Інтернет та здійснення інших видів операцій. Код CVV можна знайти на зворотному боці картки – це останні 3 цифри із семизначного числа поряд із місцем для підпису, які, як правило, візуально відділено від усього числа. З 16 років Ви можете оформити картку «Універсальна» як особисту картку без кредитного ліміту. Кредитний ліміт буде встановлено на картку після досягнення Вами 18 років. Клієнт має право протягом 14 календарних днів з дня укладення Договору відмовитися від нього без пояснення причин, у тому числі у разі отримання грошових коштів із дотриманням наступних вимог. Кредитний ліміт – це сума коштів, яку банк надає кредит без довідки про доходи. Видається кредитка, як і розмір встановленого кредитного ліміту індивідуальний для кожного клієнта.

Обов’язковий платіж – сума, яку необхідно щомісячно вносити на картку «Універсальна» для погашення кредиту. Кредитний ліміт – це сума коштів, яку банк надає Вам у кредит. Розмір кредитного ліміту встановлюється кожному клієнту індивідуально.

універсальна картка приватбанку

За умовами більшості карток провідних українських банків, таких як ПриватБанк, Сенс банк, Кредобанк та Укрсиббанк, Вам не потрібно сплачувати комісію за переказ грошей. Приватбанк стягує комісію за обслуговування неактивних рахунків. Якщо по карті Універсальної або будь-якої іншої не проводитимуться операції довше 12 місяців, банк зніматиме http://amirp.com/novi-mfo-2022-2023-v-ukraini-novi-onlajn-krediti/ 20 грн щомісяця. Є, можливість зробити оплату щомісячних платежів автоматичною, наприклад комунальних рахунків, переказ коштів рідним. Банк сам буде здійснювати проплату та інформувати через SMS-повідомлення. Наприклад, якщо 10 квітня Ви витратили з картки 500 грн, щоб не платити проценти, Вам потрібно повернути цю суму до 10 травня.

Якщо ви знімаєте власні кошти – банк забере 1% при знятті в будь-якому банкоматі ПриватБанку України і 2% у зарубіжних банкоматах. Зняття кредитних коштів оплачується за тими ж тарифами, що і отримання готівки в касі. Тарифи не змінюються, навіть, якщо ви будете знімати готівку в банкоматі будь-якого іншого банку. На нові витрати пільговий період поширюватися не буде до моменту повного погашення всієї заборгованості. Картка має пільговий період – до 55 днів, протягом якого відсотки за кредитом не нараховуються. Поза пільговим періодом процентна ставка складає 3,5% на місяць, що дорівнює 42% річних.

  • CVV-код – це тризначний код для перевірки справжності вашої картки під час оплати через Інтернет та здійснення інших видів операцій.
  • Реструктуризація боргу доступна клієнтам із простроченою заборгованістю, за якими банк ухвалив відповідне рішення.
  • Наприклад, якщо 10 квітня Ви витратили з картки 500 грн, щоб не платити проценти, Вам потрібно повернути цю суму до 10 травня.

При цьому Банк має право заблокувати видаткові операції за карткою, які здійснюються за рахунок кредиту, в будь-який час після встановлення Банком зазначеної обставини. Про таке блокування кредит онлайн без відмов Банк повідомляє Клієнта шляхом направлення SMS-повідомлення та/або повідомлення у месенджерах. Ощадбанк, Креді Агріколь, Укргазбанк, Райффайзен банк встановили найкращі умови.

Це та ж картка «Універсальна», тільки з красивим патріотичним дизайном. «Універсальна» користуйтесь власними грошима, так і кредитними коштами. На неї можна отримувати перекази від родичів, знайомих, партнерів. Якщо до 25 лютого внесете на картку грн, що витратили в січні, то не платитимете процентів. Залиште заявку у нас на сайті і Ви зможете забрати картку в найближчому відділенні банку. Quasi-cash-транзакції – це високоліквідні операції, тобто купівля активів, що легко конвертуються в готівку.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *